Christelijke vakantieparken

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Christelijke vakantieparken:

Op de bovenstaande kaart treft u een overzicht aan van al onze christelijke vakantieparken. Wanneer u op één van de icoontjes op de kaart klikt, ziet u in welke periode wij aanwezig zijn op het vakantiepark en welk type concept wij aanbieden. Via de knop bekijk het park krijgt u meer informatie over het gewenste vakantiepark in beeld.

Het type concept wat wij aanbieden is onderverdeeld in drie categorieën. Hieronder per categorie een korte uitleg:

Basis

BasisDit zijn de parken die als icoon een gele kleur hebben. Op deze vakantieparken bieden wij geen recreatieprogramma aan. Wel organiseren wij in de directe omgeving Nederlandstalige kerkdiensten.

Basis parken:

Basis+ service

Basis PlusDit zijn de parken die als icoon een blauwe kleur hebben. Op deze vakantieparken bieden wij een beperkte vorm van ons recreatieprogramma aan. Meestal doen wij dit in combinatie met de plaatselijke VVV of met de particuliere eigenaren waardoor er geen eigen recreatieteam aanwezig is. Op de zondagen worden er wel Nederlandse kerkdiensten in de directe omgeving georganiseerd.

Basis+ parken:

Full-service

Full ServicesDit zijn de parken die als icoon een roze kleur hebben. Op deze vakantieparken bieden wij zoals u van ons gewend bent een volledig recreatieprogramma aan en is ons eigen recreatieteam aanwezig. Naast de activiteiten op het park organiseren we sing-inns en proberen we wat externe activiteiten te organiseren (tegen betaling). Op de zondagen worden er Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd op het park, of in de directe omgeving.

Full-service parken:

Wilt u meer weten over ons concept en de verschillende varianten? Klik hier!