Eigen Sfeer Informatie

Jaren geleden hebben wij van O&S Vakanties, ‘Vakantie in Eigen Sfeer’ ontwikkeld. Omdat wij merkten dat er binnen onze klantenkring behoefte was aan vakanties waarin christelijke (e.o. reformatorische) gezinnen op een ongedwongen manier vakantie konden vieren. Vakantie waarin de zondagsrust werd gerespecteerd, waar men, juist ook in het buitenland, zondags naar Nederlandstalige kerkdiensten konden gaan. Vakanties waarin ook de kinderen, tieners en jongeren in een veilige sfeer met hun leeftijdsgenoten plezier konden hebben.

De afgelopen jaren hebben wij dit concept steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. In steeds meer plaatsen en landen huren wij, in bepaalde weken, vakantieparken af, die we dan ‘Eigen Sfeer Parken’ noemen. Niet ieder park is natuurlijk hetzelfde. Zowel qua, luxe, prijs en locatie. Maar ook kunnen de Eigen Sfeer activiteiten per park verschillen. Wij kennen dan ook 3 niveaus in ons Eigen Sfeer aanbod.

Drie niveau’s in Eigen Sfeer Parken

Basis

Eigen Sfeer: Basis

Eigen Sfeer: Basis

Basis+

Eigen Sfeer: Basis+

Eigen Sfeer: Basis+

Full Service

Eigen Sfeer: Full Service

Eigen Sfeer: Full Service

Prijsopbouw

De prijsopbouw van de Eigen Sfeer Parken wijken niet veel afvan de normale prijzen die wij zouden rekenen. De meeste kosten zitten vooral in het huurbedrag van de accommodaties en de mogelijke bijkomende kosten.

In de Eigen Sfeer Parken hebben wij al de kosten voor de Eigen Sfeer activiteiten meegenomen. De prijzen zijn dus inclusief de ‘Eigen Sfeer’ activiteiten. Dit geldt natuurlijk vooral voor de ‘Full Service’ parken. Omdat wij hiervoor recreatieteams moeten aannemen, wat kosten met zich meebrengt.

Maar ook de kosten voor de kerkdiensten zijn in de huurprijs al meegenomen. Doordat vele  mensen, zoals dominee’s,  organisten, kosters, etc, vrijwillig willen meewerken aan deze diensten, zijn deze kosten ook niet groot. Hierdoor is het mogelijk om de collecten van deze diensten te besteden aan een goed doel. Dit doel zullen we ook op deze site aankondigen.

Tot slot is het goed om te weten dat wij per reservering € 30,- aan reserveringskosten rekenen. Hiermee dekken wij met name de administratieve lasten.