Recreatieteam 2 Ruhpolding stelt zich voor

Categorieën: Algemeen Info, Bayernpark Ruhpolding, Informatie, Recreatieteam

Recreatieteam 2: Bayernpark Ruhpolding 2013

Recreatieteam 2: Bayernpark Ruhpolding 2013

Stefan van Dijk:

Ik ben Stefan van Dijk, 17 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Capelle aan den IJssel. Ik volg op dit moment de opleiding Commerciële Economie op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik ben graag sportief bezig. Ik ben sociaal, vrolijk en ik ga doe graag activiteiten met kinderen. Ik ben enthousiast en heb zin om jullie een leuke vakantie te bezorgen!

Tot ziens in Ruhpolding!


Rianne Wiskerke:

Hallo allemaal!

Ik ben Rianne Wiskerke en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Goes, samen met mijn ouders en mijn 3 broertjes en zusje.

Mijn favoriete bezigheid is sporten. Verder vind ik het leuk om met mensen om te gaan, activiteiten te organiseren en ben ik altijd te vinden voor gezelligheid, grapjes en het maken van nieuwe vrienden.

Ik begin na de zomer aan het 2e jaar van de opleiding Commerciële Economie aan het Hoornbeeck College in Goes. Maar voordat het zover is wil ik mij inzetten voor een leuke en onvergetelijke vakantie, met jullie en ons team, in Ruhpolding.

Tot dan!


Judith Alblas:

Hoi allemaal,

Ik ben Judith en ik ben 21 jaar jong. Op dit moment volg ik de opleiding secretaresse.

Mijn hobby’s zijn schaatsen, racefietsen, schrijven en lezen.

Ik heb 3 boeken met christelijke gedichten en 2 boeken met christelijke kinderverhalen geschreven. Verder heb ik 2 blogs waarop mijn gedichten en kinderverhalen gepubliceerd worden. Dit zijn: http://juutgedicht.blogspot.nl  &  http://deverhalenvanjudith.blogspot.nl Zeker het bekijken waard.

Recreatiewerk vind ik naast mijn andere hobby’s en schoolopleiding heel erg leuk om te doen. Dit jaar doe ik het bij O&S voor het eerst. Ik ben 4 weken op park Ruhpolding te vinden.

Voorgaande jaren heb ik op veel andere verschillende manieren recreatiewerk gedaan. Lekker met kinderen en jongeren in de weer zijn. Sportief, intensief, serieus en met veel plezier. Als het aan mij ligt wordt dit een mega gave vakantie. Ik hoop voor jullie ook. De Wienerschnitzels in Zuid-Duitsland liggen al op ons te wachten.

Auf Wiedersehen,

Judith


Werner van den Dorpel

Hoi vakantiegangers,

Ik ben Werner van den Dorpel en ben 18 jaar oud. Ik kom uit ‘s-Gravenpolder (ZLD). In mijn dagelijks leven volg ik de opleiding Civiele Techniek.

Ik houd ervan om actief bezig te zijn en ook het omgaan met kinderen vind ik leuk. Het is de eerste keer dat ik recreatiewerk ga doen, dus een beetje spannend vind ik het wel 😉

Ik zie er ontzettend naar uit!

Tot ziens in Duitsland 🙂

Tags: , , , ,