Recreatieteam 2 Vallandry stelt zich voor

Categorieën: Algemeen Info, Informatie, Recreatieteam, Vakantiedorp Vallandry

Ha allemaal!

Recreatieteam 2 | Vallandry 2013

Recreatieteam 2 | Vallandry 2013

Wij zijn Corwin, Arianne, Annelize en Gijsbert (op de foto van links naar rechts). Samen met jullie hopen we er in Vallandry 2 geweldige vakantieweken van te maken! Wat we gaan doen blijft natuurlijk nog even een verrassing, maar wel kunnen we jullie alvast vertellen dat de kinderen zich ’s ochtends niet zullen vervelen.. En voor de jongeren en ouderen valt er ook elke avond wat sportiefs of gezelligs te doen. 🙂

Want wij zijn sportief, maar houden ook heel erg van gezelligheid. Voor twee van ons is het zelfs de derde keer dat we het recreatieteam zullen zijn hier in Vallandry. Na de fantastische ervaringen die we vorig  jaar hebben opgedaan, hopen we ook nu weer op 2 mooie, gezellige en sportieve weken!


Corwin van Strien:

Dag allemaal. Ik ben 20 jaar oud en begin aan mijn derde jaar Bestuurskunde in Leiden. Graag ben ik onder de mensen te vinden en altijd te porren voor een gezellige avond of een goed gesprek. Ik nodig jullie allemaal uit vanaf het begin lekker actief mee te doen met de activiteiten. Wat mij betreft kan de vakantie niet sportief en gezellig genoeg zijn. Tot in Vallandry!

Arianne Stroober:

Nog even iets over mezelf: Ik ben 20 jaar en zit momenteel in Pabo 4. Het duurt dus niet lang meer voor ik écht juffrouw ben :). Organiseren (en natuurlijk uitvoeren!) vind ik erg leuk. Daarnaast houd ik ook erg van creatieve dingen en alles waar ik met vrienden en vriendinnen iets gezelligs en moois van kan maken!

Annelize van Strien:

Hallo allemaal! Ik ben Annelize van Strien, 18 jaar oud en heb er onwijs veel zin in om jullie een onvergetelijke vakantie te gaan bezorgen, deze zomer in Vallandry. Op het moment doe ik Pedagogiek in Leiden. Ik zit in het eerste jaar en heb het erg naar mijn zin!  Ik hou er niet alleen van om met kinderen om te gaan, ook het organiseren van leuke, gezellige activiteiten voor alle leeftijden vind ik een uitdaging. Zelf hard mee doen met die activiteiten vind ik natuurlijk ook super leuk!:) Tot van de zomer!

Gijsbert Stroober:

Hallo iedereen! Ik ben Gijsbert, en ben 19 jaar oud. Mijn opleiding vakbekwaam hovenier heb ik bijna afgerond. Sportief bezig zijn is iets dat ik graag doe, daarom lijkt het me leuk om allerlei sportieve dingen te gaan organiseren. Ook ga ik graag met mensen om, en houd ik van een heleboel gezelligheid.. Ik kijk uit naar een leuke, gezellige, sportieve en onvergetelijke vakantie! tot ziens in Vallandry!!


Binnenkort gaan we beginnen met de voorbereidingen, zodat we jullie een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen, wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in; tot over een paar maandjes!

Tags: , , , ,