Recreatieteam 3 Vallandry stelt zich voor

Categorieën: Algemeen Info, Recreatieteam, Vakantiedorp Vallandry

Vallandry team 3

Miranda, Elsemarie, Lydia en Leanne

Miranda Mons:

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor: ik ben Miranda Mons en ik hoop in de vakantie 23 jaar te zijn. Op dit moment ben ik nog druk bezig met het afronden van mijn studie Gezinspedagogiek. Als het goed is, ben ik daar tegen de tijd dat we elkaar ontmoeten dus helemaal mee klaar! En dan is het tijd voor vakantie!

Misschien ook nog leuk om te weten: ik kom uit Harderwijk (je weet wel, van Dolfinarium) en woon sinds drie jaar op kamers in Zeist. Verder speel ik al bijna 12 jaar klarinet, heb ik een aantal jaar geleden drie weken in een kindertehuis in Bangladesh gewerkt en houd ik ervan om lekker actief te zijn. In de vakantie hoop ik mij samen met de andere teamleden van mijn creatieve, sportieve en muzikale kant te laten zien om er voor jullie twee geweldig leuke weken van te maken!


Elsemarie Walhout:

Ik ben 18 jaar. Door de week woon op kamers in Ederveen met drie andere meiden. In het weekend ben ik thuis, in Zeeland. Daar woon ik met mijn ouders, drie broers en twee zussen. Op de Christelijke Hogeschool in Ede volg ik de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Verschillende zomervakanties heb ik een werkvakantie gedaan; in Oekraïne en in Ethiopië. Hier heb ik van genoten, vooral van de mensen die ik daar ontmoet heb en de cultuur waarmee ik op allerlei manieren(leuk en minder leuk) in aanraking kwam. Ook kwam ik er onder andere hierdoor achter dat Nederlanders toch wel een speciaal plekje in mijn hart hebben…vandaar dat ik nu voor een vakantie ga met echte Hollanders!

Ik hoop jullie bij leven en welzijn 10-24 augustus mee te maken en er samen met jullie twee mooie weken van te maken. Ik kijk ernaar uit!


Lydia van den Ende:

Ik ben 18 jaar en woon in ’s-Gravenpolder. Ik heb de opleiding onderwijsassistente gevolgd op het Hoornbeeck College in Goes. Na de vakantie hoop ik de PABO in Gouda te gaan doen.  Omdat ik nu vroeg klaar ben met mijn opleiding, heb ik lekker lang vakantie. Hoe kan ik deze vakantie nu leuk, zinvol, sportief en gezellig invullen? Natuurlijk, als recreatieteamlid met O&S Vakanties! Ik heb er erg veel zin in! Ik vind het mooi dat het in samenwerking is met Woord en Daad. Dat geeft het voor mij een meerwaarde, om geld op te kunnen halen voor de stichting.

Ik hoop jullie in Frankrijk te ontmoeten.  Goede reis alvast! 🙂


Leanne Hogenhout

tekst komt nog…

Tags: , , , ,