Recreatieteam Thyon 2000 stelt zich voor

Categorieën: Algemeen Info, Recreatieteam, Thyon 2000

Auke en Corné

Auke van Dijk en Corné van den Brink

Hallo allemaal,

Als je deze zomer naar Thyon op vakantie gaat, is de kans vrij groot dat je ons tegenkomt. Wij zijn daar namelijk deze zomer recreatieteam! In dit berichtje stellen we ons aan jullie voor. Als dit berichtje niet zo vloeiend loopt, komt dat doordat het op basis van om de beurt een zin is samengesteld. Let daar maar niet op, want het gaat natuurlijk om de boodschap.

Wij zijn Auke Dijkstra en Corné van den Brink. Wij hebben dit jaar examen gedaan en hebben dus een extra lange vakantie. Toen wij de kans kregen om van 15 juli t/m 15 augustus als recreatieteam naar Thyon te gaan, grepen wij die met 4 handen aan. Wij vinden het namelijk heel leuk om met jonge kinderen om te gaan. Ook zien we er naar uit om met de hogere leeftijdsgroepen sportieve en gezellige activiteiten te doen. Daarbij is het voor ons een goede training, want we moeten nu allerlei dingen doen die normaal onze moeders voor ons zouden regelen. En aangezien één van ons volgend jaar op kamers gaat is dat helemaal niet verkeerd. Dit alles hopen we te beleven in een prachtige omgeving.

Nog kort even wat over onszelf. Corné van den Brink is 18 jaar oud en hoopt volgend jaar Industrieel Ontwerpen in Delft te gaan studeren. Auke Dijkstra is ook 18 jaar oud en hoopt volgend jaar te beginnen met Recht & Management aan de RU in Nijmegen. Wij wonen beide in Barneveld. Willen jullie ook nog weten hoe wij er uitzien zonder O&S polo’s? Kijk dan even op www.facebook.com/auke.a.dijkstra en www.facebook.com/cornevandenbrink.

We hopen op een leuke tijd met elkaar in Thyon!

Groeten,

Auke Dijkstra & Corné van den Brink

Tags: , , ,