CHRISTELIJK VAKANTIEPARK AM HOLSTERTURM

Algemeen

Nieheim

Het christelijk vakantiepark Am Holsterturm ligt in het schilderschtige middeleeuwse stadje Nieheim. Dit leuke plaatsje ligt 50 km ten zuidwesten van Hamelen en 35 km ten oosten van Paderborn. Het christelijke vakantiepark ligt op de grens van het Weserbergland en het Teutoburgerwoud. Het vakantiepark word omringt door de bossen, akkers en de uitgestrekte weide.

Comfortabele en luxe vakantiewoningen met wasmachine

Op dit christelijke vakantiepark bevinden zich 33 luxe vakantiewoningen. Ze zijn allemaal ruim en comfortabel ingericht wat je als snel thuis zult voelen. Er zijn 3 soorten vakantiewoningen met 3 of 4 slaapkamers. De woningen zijn voor minimaal 7 en maximaal 9 personen ingericht met een wasmachine.

Activiteiten

Dit is een ideale vakantieplek voor mensen die op vakantie gaan om tot rust te komen.  Je kunt urenlang rondwandelen in de bosrijke omgeving en over de uitgestrekte vlaktes.

Het vakantiepark Am Holsterturm ligt op ca. 200 m van het dorpscentrum met een openlucht en overdekt zwembad, winkels, horeca, voetbalveld, tennisbanen en gratis minigolf. In Höxter en in Steinheim-Vinsebeck kunt u ook nog fietsen en mountainbikes huren.

Op het park zijn ook nog sportvelden zoals, een tennisveld, voetbalveld en een volleybalveld. Ook kunt u gebruik maken van de broodjesservice.

Zwembad

Tijdens de O&S conceptperiode van 12 juli tot en met 23 augustus kunt u gratis gebruik van het zwembad op ca. 200 m van het vakantiepark Am Holsterturm.