CHRISTELIJK VAKANTIEPARK THALE

Algemeen

Harz

Het christelijk vakantiepark Thale ligt in het mooie gebied Harz. De natuur is overweldigend in Harz. Je moet hierbij denken aan de beroemde en indrukwekkende rotsformaties, romantische beken, meren en valleien en het schitterende Harz National Park. 

Het christelijke vakantiepark

Wij verhuren 33 accommodaties op het christelijke vakantiepark. Alle vakantiehuizen zijn comfortabel en modern ingericht en hebben een prachtig uitzicht op bergachtig gebied. 

Op het christelijke vakantiepark is een restaurant, kleine supermarkt en een speelruimte met onder andere een bowlingbaan, indoor speeltuin, een klimwand en nog andere leuke activiteiten. Ook is er een zwembad op loopafstand van het vakantiepark. Er zijn ook sportvelden zoals, een voetbalveld, volleybalveld en een basketbalveld.

Activiteiten

je kan urenlang lopen langs de Webersleben, het meest opvallende onderdeel van de rotsformatie, wat ook een van de oudste natuurgebieden in Duitsland is. Ook kan je een wandeling maken in Blankenburg door de grootste barokke kasteeltuinen van Saksen-Anhalt Ook de grotten bezoeken is een grote aanrader. 

In de omgeving van Harz kan je ook nog veel activiteiten doen.  Zoals naar de kabelbaan of met de stoeltjeslift in Thale Erlebniswelt mee. Er is dus genoeg te doen.