CHRISTELIJK VAKANTIEPARK FLAINE

Algemeen

Flaine

Het christelijke vakantiepark Resort Les Portes du Grand Massif is gelegen in het sfeervolle Hameau du Flaine. de luxe apartamenten en chalet liggen op een hoogte van 1.850 meter. Vanuit het vakantiedorp kijk je richting de Mont Blanc die op 30 km van het christelijke vakantiepark afligt. In dit gebied kan je van alles doen zoals, wandeltochten, fietstochten, golf, bergklimmen, raften, via ferrata, canyoning of vissen. En binnen een uur rijden ben je al in de prachtige stad Geneve. Alles bij elkaar in Flaine een goede uitgangspunt van een actieve, culturele en relaxe vakantie. 

Chalets en appartementen

Op dit vakantiepark zijn de appartementen van 2 tot 12 personen verdeeld over een vier gebouwen. De appartementen beschikken over een luxe en ruime keuken, een fijn balkon en enkele types hebben ook en-suit badkamers. Verder zijn er ook nog een aantal luxe en ruime chalets op dit vakantiepark. Zowel bij het interieur en de buitenkant van de chalet word veel gebruikt gemaakt van het lichtgekleurde hout want een warme sfeer geeft. 

Parkfaciliteiten en Service

Als vakantiegast bij het christelijke vakantie park Resort Les Portes du Grand Massif kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. In het hoofdgebouw van het resort kunt u tot rust komen in het welness resort met de sauna, de spa, het stoombad en de whirlpool. Wilt u lekker sporten in uw vakantie? Dan kunt ok ook nog gebruik maken van de fitnessruimte. Ook is er broodjesservice aanwezig op dit park.

De gratis activiteiten in Flaine

Als vakantiegast van Resort Les Portes du Grand Massif kunt u gratis gebruik maken van diverse activiteiten in en rondom het centrum van Flaine (4 km van het resort). 

– Boogschieten: in een overdekte ruimte, vanaf 8 jaar
– Springkastelen
– Reusachtige trampoline
– Tafeltennis
– Midgetgolf
– Jeu de boules
– Tennissen
– Grote Airbag: zittend in een rubberen ring
– KAPLA en LEGO ruimte
– Bosbelevenispark: 2 leuke parcoursen door de bomen, met touwbruggen, Tarzan schommels….
– Pumptrack: Mountainbike-gebied met hobbels en bochten
– Lasergeweer: schieten op vaste doelen vanaf 9 jaar 
– Aquagym: vanaf 16 jaar 
– Accro-bungee
– Basketbal, volleybal, voetbal
– Houten en reflectiespelen
– Kinderspeelplaats
– Gratis uitlenen van sportuitrusting: ballen, tafel, petanque ballen …. bij de Dienst voor Toerisme (borg verplicht).