CHRISTELIJK VAKANTIEPARK LE CLOS DU PRÉ

Algemeen

Os-en-Oisans

Aan de rand van het skistation Os-en-Oisans (1350 meter)  tussen de bergen en bossen ligt het mooie christelijke vakantiepark Le Clos du Pré. Door de ligging, niet ver van de beroemde berg Alpe d’Heuz is Oz een geliefde bestemming. Vanuit de 33 luxe en vrijstaande chalets die gebouwd zijn met veel hout en steen, heeft u een prachtig uitzicht op het oude Oz-village, het stuwmeer en eht Massif de Belledonne.

In Oz-en-Oisans is een zwembad, waar men tegen betaling gebruik van kunt maken (ca €4,50 p.p. per entree). U kunt de auto parkeren in de overdekte garage (tegen betaling) of op de 100 meter verder gelegen gratis openbare parkeerplaats.

In het centrum van Oz-en-Oisans, gelegen op ca. 150 meter afstand van het christelijke vakantiepark, vind u alle benodigde faciliteiten zoals een supermarkt, bakker en diverse restaurants.

Activiteiten

Als u een beetje van actief bezig zijn houd, is de omgeving  uitermate geschikt voor u. In dit gebied kan je fanatiek fietsen en urenlang wandelen door het prachtige landschap. Twee cabineliften brengen u vanuit Oz-en-Oisans gemakkelijk en snel naar de toppen en gletsjers van het massief van Les Grandes Rousses, waar u volop kunt wandelen of genieten op het terras van één van de talrijke bergrestaurantjes.

Degene die zich liever met water bezighoudt, kan zich uitleven tijdens een canyoning tocht of door rustig per kano peddelend de rivier de Romanche te verkennen.

Op dit christelijk vakantiepark bevinden zich ook een restaurant, sauna en een Jeu de Boulesbaan. Ook kan je hier mountainbikes huren. 

Wasmachine

Een aantal chalets beschikken over een eigen wasmachine. Voor die chalets zonder wasmachine, biedt de plaatselijke wasserette (tegen vergoeding) een oplossing. Deze is op loopafstand van het park gelegen.